fredag 20 februari 2015

Veckans nytt

Måndag: Vi hade no där håller vi på med att göra presentationer i drive om rymden. Som vi ska presentera upp för hela klassen. Sen hade vi slöjd, där gjorde vi inget speciellt. I GOTD så hade vi om regnskog inom miljö. Sen hade vi so och där tittar vi på ett program som heter Ahmed i medeltiden som går på ur. Och sen gjorde vi i basboken och aktivitetsboken. 

Tisdag: Vi har haft Engelska och då hade vi glosförhör! På matten så fick vi en ny bok, Matte med rest gjorde vi, det var lätt. På idrotten så hade vi samarbetsövningar, vi delades in i 3 grupper och så skulle vi tex. ställa oss på en bänk och den som var längst skulle ställa sig först, och man fick inte nudda golvet! 

Onsdag: Vi började med engelska där jobbade vi med workbook sen hade vi mer eng. Sen hade vi göra färdigt. Där halva klassen gick på musik. Sen hade vi GOTD där vi hade om suezkanalen inom Arktiektur. Och sen hade vi högläsning där vi läser om Dogboy. Sen hade vi redovisningar med no rymden.

Torsdag: vi hade Hemkunskap/Hk som vi kallar det. Där fick vi göra Korvstroganoff med ris. Vi hade också matte där vi gick över till Matte med minnesiffra. Vi hade svenska adjektiv! Men adjektiven så gjorde vi om en berättelse om en rik prinsessa men vi skulle ändra alla adjektiv till tex. ful prinsessa. 

Fredag: I början av dagen så läste vi. Sedan hade vi kahoot, Adam vann! Efter det så kollade vi på Lilla Aktuellt skola. Där efter så har vi Göra Färdigt och så ska vi fortsätta med Amazonas Filmen. I slutet av veckan har vi redovisningar om rymden! 

SEN ÄR DET SPORTLOV! JAAA / I.I & E.T ♥︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar