fredag 27 mars 2015

Blogginlägg Vecka 13 Emelie & Ludvig

I början av veckan så jobbade vi med No- hormoner och jobbade med kroppen, sen så hade vi slöjd, (syslöjd och träslöjd) och gjorde lampor / lampskärmar. Vi jobbade även med SO och Ahmed i medeltiden.


I tisdags hade vi engelska där vi fick översätta låtar, vi hade även lite matte och idrott, på idrotten hade vi skeppsbrott. Sedan så fick vi göra nya uppsatser och då så fick vi göra en tankekarta till det för att ha lite stödord.


På Onsdagen så fortsatte vi med låtarna igen och sedan så gick vi på musik, medans den andra gruppen hade projekt. Vi hade Earth Hour som GOTD. Tillslut så skulle vi hitta vad låtarna handlade om.


I torsdags så hade vi projekt och engelska Lockie Leonard och Göra färdigt. Som GOTD så hade vi Aralsjön, det är en sjö som har fått massa gifter i sig så den har krympt jättemycket.


På fredagen så hade vi Kahoot, Adam vann.
Sedan så ska Emelie och Ludvig skriva ett blogginlägg om veckan och sen så ska vi kolla på en film som heter Jumanjii. Nu är det ju snart påsk så vi ska ha påskpyssel som sista lektion, sen så är det påsklov!


Hoppas ni får ett bra påsklov!

Önskar Emelie & Ludvig - Och klassen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar