fredag 24 april 2015

Vecka 17

 Veckorapport.

                                                          Måndag
Dagen började med att vi läste i ca 30 minuter . Och efter det hade vi NO och det handlade om våra ögon. Sen hade vi rast och sen hade vi träslöjd/syslöjdoch det var superroligt.
Efter slöjden hade Alfred GOTD om Asimo en robot som kan hjälpa synskadade och det var väldigt spännande.
Sen var det lunch och det blev cevapici med ris. Sen slutade vi och hade studiedag resten av dagen.                                                          Tisdag
Dagen började med att vi läste medan Elliot var och läste sin GOTD för 3:orna och den handlade om Eiffeltornet och sen hade vi rast .
Efter rasten så hade vi matte och det handlade om  symetriskavinklar.
Sen hade Ida GOTD om Bloody Mary och det var väldigt spännande och läskigt.
Sen hade vi rast och efter rasten hade vi gympa och vi tränade gymnastik.
Sen var det lunch och det blev pasta med paprikasås eller vegetarisk lasangne.
Sen tittade vi på Ahmed i medeltiden och efter det läste vi om kapitlet vi skulle jobba med efter rasten. Sen var det rast och efter rasten jobbade vi i aktivitetsboken.
Och efter aktivitetsboken så slutade vi för dagen .                                                       Onsdag
Vi började dagen med att läsa och efter det så hade vi engelska glosträning och då tränade vi på glosor och denna dag så var den innebandy-turnering och alla barn från 3:an till 6:an fick delta med ett varsitt lag från sin klass. Och efter vi tränat glosor så skulle vi in på elevspel och där gjorde vi uppdragen som vi har fått.
Sen var det rast och efter rasten hade grupp 2 musik och grupp 1 so sen byttes vi av så det blev tvärt om. Sen var det fiskgratäng med potatis till lunch.
Seden var det rast och efter rasten så var det görafärdigt.
sen var det rast och sen var det SV Stoppa sabbet.
och sedan var det slut för dagen.                                                       Torsdag
Dagen började med att grupp 1 var på HKK/ HemKunSkap där dem gjorde kladdkaka. Medans grupp 2 hade projekt.
Sen var det rast och efter rasten så var det engelska och då så kollade vi på en film / serie som heter Lockie och med den så hade vi glosor och när varje fråga kom så så skulle vi skriva vad som hände och så .
sen så hade vi rast och efter rasten så hade Elliot sin GOTD som handlade om Eiffeltornet och sedan var det matte och då jobbade vi med symetriska vinklar .
Sedan var det lunch och då så var det potatis och köttfärssoppa med hembakat bröd eller potatis och purjolökssoppa .
sedan efter lunchen så hade vi rast som är tills 12:35 och efter rasten så hade vi DogBoy diskussion & läsning med boken DogBoy och sen var dagen slut .                                                Fredag
Dagen började med läsning och sedan efter läsningen så hade vi Kahoot och i dag så var vinnaren Elliot 👍 han fick 18 rätt och 0 fel.👍👍👍👍.Sen så tittade vi på Lilla Aktuellt och efter det så var det rast och sen efter rasten så hade vi göra färdigt
och sedan efter det så kollade vi på en film som handlade om att hur dåligt McDonalds mat är ( vi såg inte hela .. vi hann inte ) .
Sen så var det lunch och det blev mexikansk kycklinggryta med ris ( tacokrydda, minimajs och röd paprika) eller tacogryta på quorn och bulgur .
Sedan efter rasten så var det göra färdigt och sen så slutade vi veckan.


!!TREVLIG HELG!!

Av : Elliot & Felicia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar