fredag 8 maj 2015

Vecka 19

Förra veckan var vi på skansen och vi hade valt ett eget djur som vi skulle skriva om. Det tog lång tid att ta sig till Stockholm och vi var bara där i en och en halv timme resten av dagen var det tåg. Vi tittade på många djur och fåglar  gick runt överallt.


Den här veckan har vi fått en egen instagram till klassen som heter vallas03or .

Såhär var vår dag på måndagen: Vi började med läsning, sedan hade vi no biologi sen hade vi slöjd efter slöjden hade vi göra färdigt projekten, Sen var det lunch och rast efter det var de grej of the dey och vi  hade om buddhismen, Sedan skulle vi ha religion och vi jobbade med buddhismen. Nästa lektion fortsatte vi med religion.


Först hade vi läsning i 30 min och sedan engelska. Efter engelskan hade vi matte och sedan hade  vi idrott och där hade vi tre bollsporter man skulle testa. Sen var det lunch som vanligt och efter det var det var det killsnack nere med Anette och tjejerna hade charader. Sedan var det svenska Alex dogboy.

På onsdagen var det halv studie dag så det finns inte så mycket vi gjorde på onsdagen. Men vi tittade på en liten film om ekonomi filmen hette  Här kommer kungen, sedan hade vi matte också.

Kahooten vann Sandra

Fredagen var ganska lugn och vi hade göra färdigt,  film och Kahoot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar