fredag 22 maj 2015

Vecka 21

Måndag 18/5

Dagen började som vanligt med läsning i ca 30 min.
Sedan hade vi SV- Öde ö som vi gjorde regler till. Lektionen pågick i 1 tim och 20 min. Sedan var det rast i 20 min. När rasten var slut gick vi till slöjden, grupp 1 till träslöjd grupp 2 syslöjd. Vi hade slöjd i 1 timma och 20 minuter. När vi kom från slöjden hade vi GOTD, ledtråden var “ Gömd men inte glömd flicka” (Anne Frank) Efter den lektionen hade vi lunch, det var Kinagryta med ris grönsaksgryta och bulgur.
Vi hade lunchrast till 12.35 och sedan hade vi SV lektion där vi jobbar med Insändare. Sedan slutade vi 14.15!


Tisdag 19/5
Dagen började som vanligt med att vi läste i 30 minuter med en valfri bok.
Sedan hade vi GOTD/Grey Of The Day och den var Harakiri korv och det är världens starkaste korv.
Sen så hade vi Engelska Glosor och efter det så hade vi rast.Efter rasten så hade vi SV-Insändare och sen efter det så hade vi idrott tills lunch och det som var till lunch var Kikärtsbiffar med klyftpotatis och kall currysås falafel med kall sås och ris.
Efter lunchen så hade vi rast och efter rasten så hade vi göra färdigt och då så skulle vi göra klart saker som inte är färdigt och sen efter det så hade vi rast och efter rasten så hade vi SV-Alex-DogBoy och efter det så lutade vi.                       Onsdag 20/5

Som alla andra dagar börjar vi morgonen med läsning. Sen såg vi en film som heter “stoppa sabbet” till 9.35. Sen hade vi rast. Efter rasten kom vi in i klassrummet och hade musik i helklass, vi tränade på våran sommaravslutnings låt. Sedan hade vi repotage om brand. Sen åt vi lunch 11.55. Efter lunchen jobbade vi bara med repotage om brand. Sen slutade vi 14.25!


Torsdag 21/5
På Torsdagen så var vi lediga för att vi hade hel studiedag. =)


Fredag 22/5
Först hade vi läsning i 30 minuter, sedan hade vi Kahoot. Efter Kahoot kollade vi på Lilla Aktuellt. Sedan hade vi rast, efter rasten hade vi först matte sen hade vi engelska. I engelskan såg vi på en film som heter Lockie Leonard. Till lunch åt vi sedan makaronipudding, sen hade vi lunch rast till 12.35!
Efter rasten hade vi Göra Färdigt lektion. Sen slutade vi 13.15:)

HEJDÅÅÅÅ! <3<3

Av: Felicia & Ida puss hej !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar